Konsulentselskap innen søkemotoroptimalisering bruker online regnskapssystem

Responspartner AS bruker Visma sitt eAccounting system, og er fornøyd med det.

Noe av grunnen er selvfølgelig det at faktuering skjer via eAccounting, og dermed kan Responspartner spare tid på å følge opp fakturaene. Faktura skrives med KID, og når faktura er betalt inn til banken så får eAccounting beskjed og fakturaen føres som betalt i regnskapet.

I tillegg har eAccounting automatisk fakturering, noe som er veldig hendig for et selskap som har mange løpende avtaler med kunder. På avtalt tid sender regnskapssystemet ut en ny faktura til kunden, og dermed så sparer selskapet mye tid og kan heller bruke den tiden på å levere kjempegode resultater til sine kunder.

Mye av det som gjøres med søkemotoroptimalisering skjer over lang tid, og da med avtale som fornyer seg hver måned. Det vil si at kundene får tilsendt ny faktura, og når den er betalt jobber Responspartner videre med oppdraget. Hensikten ser selvfølgelig å sørge for at deres kunder ligger i toppen av Google. Her er et eksempel på at de leverer hva de lover:

Her ser vi at en av deres kunder som får hjelp til å rangere bedre i Google på grunn av søkemotoroptimalisering, og selv om man kan få raske resultater så er dette en form for distanseløp. De virkelige gode resultatene kommer over tid, når man har fått bygget et kjempegodt fundament og bygger opp nettstedets omdømme i Google.

En annen grunn til at eAccounting benyttes er at det er koplet direkte mot banken, slik at faktura fra leverandører kan godkjennes i regnskapssystemet og deretter betales automatisk i banken. Dette sparer også mye tid.

Et tilknyttet regnskapsfirma utfører all føring av regnskap ellers.Publisert/ published: 22-10-2021